20 Nisan 2015 Pazartesi

Caddebostan'da Meksika Esintisi; Buritto Shop Mexican Wave


Uyandığım an güneşi görmek kapıdan fırlamamı sağladı. Fırladığım gibi de Bostancı'da buldum kendimi. Yanıltıcı ısıran bir güneşle birlikte yürüyüşe çıktım. Caddebostan'a geldiğimde yorulmuş acıkmıştım. O kadar yürüdün bi kaç kalori vermişsinDir hepsini geri almalısın gibi yanlış bir düşünceyle geçen günlerde gördüğüm aklımda kalan Buritto Shop'a doğru yola çıktım.  
Bi buçuk'un sokağı veya Chineese expressin hemen yanı desem, anadolu yakası insanlarının çoğu anlar adresi; ancak açık anlatımla Caddebostan'a geldiğinizde barlar sokağından sonraki ikinci sokak diyeyim. Zaten caddenin üstünde olduğundan direk gözümüze de çarpıyor. Meksika yemeklerine göz kırpan mekanın iç tasarımı çok ilginç. Yapılan yemekleri görebiliyorsunuz, salıncak şeklindeki sandalyeler ve uzun lambalar atmosferi güzelleştiriyor. Yemeklerin içerisinde var olan soslar bizzat burada yapılııyor, meksika esintili bu soslar lezzete lezzet katıyor.


Mekan öncelikle burittolarda iddialı. Beş altı çeşidin arasında california original ve california polloyu tercih ettik biz. Tahta servisle gelen basit anlatımla dürüm şeklindeki et ve tavuk içerisine konulan soslar eşliğinde gerçek bir lezzet şöleni yaşaytı, yanında servis edilen acı sos da bambaşka bir tat kattı. Burittoların içerisinde cheddar, mozerella, patates  gibi malzemeler de bulunuyor.
Burittolar dışında quesedillaslar, soslu patates, tabakta patates üzerine et tavuk ve soslardan oluşan plates adını verdikleri yemekleri de mevcut. Burittolarınızın içerisindeki malzemeleri kendi zevkinize göre seçebilme imkanınız da var. Çalışanların güzelyüzlü oluşu, fiyatların uygunluğu da buraya gelmek için ayrı bir sebep. Hesap, ufacık bir alışveriş sepetinde geliyor. Mutlaka uğrayın!

                                      Buranın bana anımsattığı şarkı; Santana- Put Your Lights On 

                                                https://www.youtube.com/watch?v=KCBS5EtszYI



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder