10 Mayıs 2015 Pazar

Moda'nın en yeni Eski Moda'sı;


Moda'nın en yeni Eski Moda'sı; 

Kocaman beyaz bir köşk, önünde eski moda olduğu besbelli şık sandalyeler, içeriden dışarıya taşan güzel müzik, eh burası keşfedilmeli! 

Eski Moda, Moda ilkokulunun hemen çaprazında. Demin de söylediğim gibi beyaz bir köşkün içerisinde odalardan oluşuyor. Sokağa bakan kısımda Moda sakinleri, buraya yolu düşmüşler gazeteleri eşliğinde ya kahvaltı yapıyor ya da kahvelerini yudumluyor. Duvarlarda güzel resimler var, sandalyeler rengarenk. Kahvelerin yapıldığı odada kara tahta var, hol kısmında ise büyükçe bir kitaplık. Ortam çok şirin.

Klasik kahve çeşitlerinin yanı sıra özel filtre kahveler, ethiopia sidamo, rwanda gibi cold brew çeşitleri, bitki çayları bulunuyor. Aperatif olarak börekler, tostlar, sandviç çeşitleri bulabilmeniz mümkün. Tüm bunların ötesinde Eski Moda'da kahvaltı keyifli. Slow food kahvaltı adını verdikleri kahvaltılarında özel olarak en iyi üreticilerinden getirttikleri taze ürünler var. Ezine'den beyaz peynir, Kırklareli'den eski kaşar, Kandıra'dan isli peynirler, Ayvalık'tan zeytinler, Doğu Anadolu'dan özel tereyağı bu ürünlerden yalnızca birkaçı. Kenarda oturduğunuzda önünüzden geçen tramvayı ve sokağı izleyerek bu güzel kahvaltıyı tatmanız mümkün görünüyor, gelin mutlaka:)



Buranın bana anımsattığı şarkı; Kate Miller-Feed The Light

https://www.youtube.com/watch?v=zSXj6SBF6-s



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder