8 Haziran 2015 Pazartesi

Moda'da Hoş Alternatif; Pedro İstanbul

Moda'da Hoş Alternatif; Pedro İstanbul


 Moda çay bahçesine doğru inen sokakta en az 2-3 tane güzel restaurant bulunur. Bunların en yenisi olan Pedro İstanbul'a yağmurlu bir cumartesi gecesi yolumuz düşüyor, pek de iyi oluyor :)   
Yağmurlu kasvetli o cumartesi günü, fotoğraflardan gördüğüm, güzel bi yer olabileceğini düşündüğüm Pedro'da alıyoruz soluğu. Moda'daki Kırıntı'nın hemen yanında mor kapısı, klasik karolu yerleri, hoş geniş bar kısmıyla dikkatinizi hemen çekiyor zaten. Girdiğimiz an güleryüzle karşılanıyoruz. Çok kalabalık bir gruptan hemen sonra geldiğimiz için çok fazla bekleyeceğimizi düşünüyoruz; ama öyle kibar ve ilgililer ki yemeğimiz kısa sürede geliyor.

Yağmur yağınca ıslanmamak için bar kısmında devam ediyoruz yemeğimize. Oldukça Yeterli bir menüsü var buranın. Makarnalar, salatalar ana yemekler ve çeşitli meksika yemeklerini bulmak mümkün. Biz mantar soslu papardella ve deniz mahsüllü linguiniyi tercih ediyoruz, pişman da olmuyoruz, lezzetli. Ayrıca çeşitli ikramlarda bulunmaları da apayrı bir tercih sebebi oluşturabilir bir sonraki gelişimiz için. Bu arada kahvaltı için de Pedro'yu tercih edebilirsiniz. Bir yandan Moda havası alırken, bir yandan da taze ürünlerle dolu bir kahvaltı o sabahınızı mutlu geçirmenizi sağlayacaktır. Deneyin derim. 


                                         Buranın bana anımsattığı şarkı; Feder- Goodbye 
  
                                     https://www.youtube.com/watch?v=vxeontdHObU



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder